СРЕДСТВА ЗА ХИГИЈЕНУ

OPTICIT – Средство за чишћење и дезинфекцију.

Ради се о високодејствујућем средству, које је ефикасно али благо за чишћење и дезинфекцију каниле. Кроз једну посебну формулу за отклањање прљавштине, брзо и нежно уклања тврдокорне наслаге секрета од крви. Ово дезинфекционо средство делује против бактерија, гљивица и вируса.

После дезинфекције, канилу треба детаљно испрати дестилованом водом или прокуваном и на собној температури охлађеном водом.

Производ као средство за чишћење испуњава актуелне услове Немачког удружења за хигијену и микробиологију (ДГХМ).

SECUTRACH – Zaštita za tuširanje

Zaštita za tuširanje je proizvod odličnog kvaliteta koji nudi funkcionalnost i zaštitu. Bočne strane kape imaju odgovarajuću tanku zaštitnu ivicu, koja naleže na kožu vrata i na taj način štiti od vode. Materijal je fleksibilan i nežan za kožu čineći ga udobnim za nošenje.

Secutrach se može podešavati na različite veličine vrata i omogićava traheotomiranim i laringektomiranim pacijentima da se tuširaju i peru kosu. Prodor vode u traheostomu sprečava poklopac.

 

 

OPTIBRUSH – четкице за механичко уклањање нечистоће са каниле

За детаљније информације у вези свих FAHL производа можете нас позвати на број телефона 062/88-35-129 а можете се обратити и путем емаил адресe info@audiovox.rs. Ступићете у контакт са др Александром Миљковићем и дипл.сурдологом Маријом Петковић.